Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Güncel Kripto Para Rezervlerini Açıkladı: Hangi Coin’de Ne Kadarı Var?

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, on yedinci Proof of Reserves (PoR) verilerini yayınladı.

Binance, şeffaflık için düzenli olarak paylaştığı Proof of Reserves (PoR) verilerinin on yedincisi kamuoyuna sundu1 Nisan tarihine kadar olan kripto para rezervlerini temsil eden bu verilerde bir önceki kullanıcı bakiyelerine kıyasla değişimler görüldü.

Yayınlanan detaylı çizelgede, kullanıcıların Bitcoin varlıkları bir önceki PoR’a kıyasla 6.099 BTC artarak 568.000 BTC’ye yükseldi. Bununla birlikte kullanıcılara ait Ethereum bakiyesi de 463 bin ETH artarak 4,44 milyon ETH’ye yükseldi.

Öte yandan dikkat çeken diğer bakiye değişimleri de BNB (BNB) ve Tether’de (USDT) görüldü. Veriler kıyaslandığında bir önceki rezerv raporlarına göre kullanıcıların borsada tuttukları BNB bakiyesi 6,3 milyon artarak 32,9 milyon BNB’ye ulaştı. Tether rezervleri ise yaklaşık 1,6 milyar dolarlık artışla 21,1 milyar USDT’ye yükseldi.

Her ne kadar rezerv miktarları üzerinde piyasa şartlarına bağlı olarak bir azalma yaşanmış olsa da tüm varlıkların %100 ve üzeri şekilde teminatlandırılmış olması yatırımcılara güven verdi.

Verilere göre Binance üzerindeki Bitcoin miktarının kullanıcı bakiyelerine kıyasla teminat oranı %104,46, Ethereum’un teminat oranı %113,90, BNB’nin teminat oranı %106,47 ve USDT’nin teminat oranı ise %103,58 olarak kayıtlara geçti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!