Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Güncellemeyi Duyurdu: Bu Varlıklar Arasına Shiba Inu ve Birçok Altcoin Ekledi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aralarında popüler meme coin Shiba Inu’nun (SHIB) da bulunduğu 8 altcoin’i kredi teminat varlıkları arasına eklediğini duyurdu.

Binance 4 Ağustos tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı gönderide, müşterilerinin kripto varlıklarını teminat olarak göstererek kredi alabilmelerine olanak sağlayan Esnek Kredi ve VIP Kredi ürünleri için teminat ve borç alınabilir altcoinler arasına yenilerini eklediğini açıkladı. Listede meme coin Shiba Inu da yer aldı.

Borsa, Shiba Inu’yu Esnek Kredi ürününün teminat gösterilebilir varlıkları arasına ekledi. Bu kapsamda, kullanıcıların Shiba Inu varlıklarını teminat olarak göstererek Esnek Kredi ürününden yararlanabileceği belirtildi.

Shiba ile birlikte Esnek Kredi Teminat Varlıkları arasına COMP, MIOTA, RLC, HOT, ENJ, THETA ve IOST da eklendi.

Esnek Kredi kapsamında bunun yanı sıra ödünç alınabilir varlıklar arasında AUCTION, PYR, ILV, KNC, YGG, GAS, CELO ve IRIS yer buldu. Ayrıca NKN, FARM, DIA, YGG, OGN ve ACA da VIP kredi kapsamında ödünç alınabilir varlıklar listesinde yer alan yeni altcoinler oldu.

Shiba için günün tek iyi haberi bu olmadı. Binance gün içerisinde yaptığı bir başka duyuruda, ödeme hizmetleri uygulaması Binance Pay’in online bir kozmetik pazar yeri olan YesStyle üzerinde kullanılabilir olduğunu söyledi. Bu duyuru ile birlikte Binance Pay kapsamında ödemelerde kullanılabilen Shiba Inu dahil birçok altcoin’in kullanım alanı biraz daha genişlemiş oldu.

Borsa geçtiğimiz yılın kasım ayında Shiba’yı ve diğer 14 altcoin’i Binance Pay’e eklediğini duyurmuştu.

Coingecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %5 değer kazanan SHIB, yazım itibariyle 0,00000864 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!