Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Merkeziyetsiz Borsadan Ethereum İçin Destek: Artık 4 Ağ Üzerinde Yayında!

Merkeziyetsiz kripto para borsası (DEX) Trader Joe (JOE), artık Ethereum (ETH) ağını da desteklediklerini duyurdu.

Trader Joe 4 Ağustos tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, artık Ethereum ağı üzerinde de yayında olduklarını bildirdi. Borsanın bu hamlesiyle birlikte kullanıcıların Trader Joe hizmetlerine Ethereum ağı üzerinden de ulaşabileceği belirtildi.

Ethereum ağındaki Trader Joe hizmetlerinin başlangıçta yalnızca stablecoinlerle sınırlı olacağı ifade edildi. Borsanın resmi web sitesinde Ethereum ağında şu an için USD Coin (USDC), Tether (USDT) ve Dai’nin (DAI) kullanıma sunulduğu görüldü. Ayrıca Wrapped Ethereum (WETH) ve Ethereum da kullanıma sunulan ve stablecoin olmayan varlıklar olarak listede yer aldı.

DEX’in son hamlesiyle birlikte hizmetlerine ulaşılabilen ağ sayısı 4’e çıkmış oldu. Trader Joe, Ethereum dışında Avalanche (AVAX), Arbitrum (ARB) ve BNB Chain’i destekliyor.

Coingecko verilerine göre JOE, haberin ardından 0,309 dolar seviyesinden 0,315 dolar seviyesine yükselerek %2’ye yakın değer kazandı. Son 24 saat içerisinde %1 değer kazanan JOE, yazım itibariyle 0,313 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!