Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Güney Kore’de Borsa Açıyor

Binance geçtiğimiz ay borsa açma sürecini kolaylaştırabilmek için Binance Cloud adlı yeni bir ürün geliştirdi. Şirket birkaç gün içerisinde bu ürünün meyvelerini toplamaya başlayacak.

Kore’ye Giriyor

Binance, Binance KR adı altında yeni bir borsa açıyor. İsmindeki ‘KR’ uzantısından da anlaşılabileceği üzere şirketin hamlesi tamamen Güney Kore pazarına yönelik.

Binance kısa süre önce bir duyuru yayınlayıp BKRW adlı sabitkoini borsaya eklediğini açıklamıştı. Güney Kore Wonu’na sabitlenen bu koin, Koreli yatırımcıların daha kolay işlem yapmalarını sağlayacak. Bu koin ayrıca Binance KR’nin standart para birimi olacak. Binance CEO’su Changpeng Zhao, Güney Koreli kullanıcılara şu mesajı veriyor:

“Güney Koreli kullanıcılar Binance KR’ı kullanarak Binance’in hızlı işlemlerinden, güvenilirliğinden ve ticaret hacminden faydalanabilecekler. Borsaya BKRW paritelerini de eklediğimiz için Güney Kore Wonu ile kolayca işlem yapılabilecek.”

Şirketin yayınladığı duyuruya göre Binance KR platformunda başlangıç aşamasında Bitcoin, Ether, Binance Koin ve BKRW ile işlem yapılabilecek. Zaman içerisinde USDT ve BUSD gibi sabitkoinlerin de borsaya eklenmesi bekleniyor.

Binance KR‘daki para yatırma/çekme işlemleri 2 Nisan’da başlayacak. Birkaç gün içerisinde Güney Kore pazarına girecek olan Binance ayrıca CoinMarketCap’i de satın alabilir. Binance’in ilerleyen aylarda ne gibi hamleler atacağını ise zamanla göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment