Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Hakkında Şok İddia: Bir Kullanıcının 1 Milyon Dolarlık Kripto Varlığına El Koyuldu

Bir Twitter kullanıcısı, içerisinde yüklü miktarda kripto para bulunan kurumsal cüzdanının Binance tarafından sebepsiz yere dondurulduğunu ve içinin boşaltıldığını iddia etti.

TezosBakingBad isimli Twitter kullanıcısı 26 Ağustos tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, içerisinde MATIC, LINK, USDT ve ETH gibi birçok kripto para bulunan ve ortalama değeri 1 milyon dolar civarında olan kurumsal Binance hesabının 1 Temmuz tarihinde herhangi bir gerekçe gösterilmeden dondurulduğunu iddia etti. Kullanıcı bugün hesabını kontrol ettiğinde ise hesabın tamamen boşaltıldığını gördüğünü açıkladı.

Binance ise paylaşıma, söz konusu hesabın Tezos’un çok iyi bildiği bir kolluk kuvvetinin talebi sonucu kısıtlama getirildiğini ayrıca 6,12 ve 22 Temmuz tarihlerinde canlı sohbet yoluyla kendisi ile iletişime geçildiğini belirtti.

Kullanıcı tartışmanın devamında Tezos hesaplarının açılması için gerekli evrakları Binance’e gönderdiğini ve 20 gün içerisinde cevaplanması gerekmesine rağmen aylardır sonuç alamadığını ifade ederken, Binance bu sürecin taraflarının yürütme organları ve Tezos’tan oluştuğunu Binance’in her borsa gibi yürütme organlarının isteklerini yerine getirmekle yükümlü olduğunu ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!