Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Hazır: Japonya Pazarı İçin Tarih Netleşti

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance, haziran ayında Japonya’daki faaliyetlerine başlayacağını bildirdi.

Binance tarafından Japonya piyasasında faaliyet göstermek için geçtiğimiz aylarda %100 hissesi satın alınan Sakura Exchange BitCoin (SEBC) 28 Nisan tarihinde resmi web sitesinde yayınladığı duyuruda, borsanın mevcut hizmetlerinin 31 Mayıs tarihi itibariyle sonlanarak haziran ayında Binance Japan olarak faaliyetlerine başlayacağını açıkladı.

Mevcut durumda borsanın 11 işlem çiftini desteklediği belirtilirken listelenecek yeni işlem çiftleri için borsanın Japonya Sanal Döviz Borsası Derneği tarafından onay alması gerektiğine dikkat çekildi. SEBC’nin Japonya’da regüle borsalardan biri olduğu yapılan açıklamalar arasında yer aldı.

FTX Japonya müşterilerinin borsanın iflasından sonra ilk ödeme alan gruplardan biri olduğu hatırlatılarak ülkenin müşteri korumasına verdiği önemin altı çizildi.

Japon yetkililerin yüksek düzenleme standartları ile yatırımcı korumasını sağlarken kripto para ekosistemine yönelik teşvik barındıran tutumlarla sektörün gelişimi ve müşteri koruması arasında dengeyi sağlamaya dikkat ettiği belirtildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!