Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Her Kullanıcısına Kimlik Doğrulama Şartı Getiriyor

Binance, cuma sabahı yayımladığı duyuruyla bundan sonra platformdaki ürün ve hizmetlerden eksiksiz şekilde faydalanmak isteyen herkesin kimlik doğrulamak zorunda kalacağını açıkladı.

  • Binance’e yeni üye olan müşterilerin borsada para yatırma/çekme ve alım-satım işlemleri dahil olmak üzere herhangi bir işlem yapabilmesi için kimliğini doğrulaması gerekecek.

  • Halihazırda Binance’e üye olup da kimliğini doğrulamamış kullanıcıların geçici olarak sadece “para çekme” işlevinden faydalanabileceği, bu kapsamda para çekebilecekleri, işlem emirlerini iptal edebilecekleri ve açık pozisyonlarını kapatabilecekleri açıklandı.

  • Bu sürecin 19 Ekim’e kadar aşamalı şekilde ilerletileceğini duyuran borsa, “kullanıcıların, kimliklerini doğruladıkları anda Binance’in ürün ve hizmetlerini eksiksiz olarak kullanabileceklerini” belirtti.

  • Spot ve türev hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, bu kararın müşterini tanı (KYC) ilkelerine ve para aklama karşıtı (AML) yasalara uyum sağlamak için alındığını belirtti.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!