Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Hindistan’da 50 Milyon Dolarlık Yatırım Yapacak

Hindistan Yüksek Mahkemesi geçtiğimiz haftalarda ülkedeki kripto para yasağını kaldırdı. Bunun üstüne kripto para şirketleri bankalarla yeniden işbirliği yapmaya başladılar.

Yüksek Mahkeme’nin bu kararı birçok yatırımcıyı sevindirdi. Çünkü ülkedeki kripto para sektörü bu yasağın kalkmasının ardından yeniden gelişmeye başladı. Kripto para devi Binance de bu gelişim sürecinde rol oynamak istiyor.

Yatırım Yapacak

Binance, kısa süre önce Hindistan’daki WazirX adlı kripto para şirketini satın almıştı. Binance’in bu hamlesi, ‘Binance Hindistan sektörüne mi giriyor?’ sorusunu akıllara getirmişti.

Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak gösterilen Binance, şimdi Hindistan’da daha aktif bir rol oynamaya başlıyor. “Hindistan’da Blockchain” adlı yeni bir fon kuran şirket, ülke genelindeki şirketlere toplamda 50 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyor.

Yerli kripto para şirketlerini değerlendirmeye başlayan Binance her bir şirkete 5 milyon dolara kadar varan miktarda yatırım yapmayı düşünüyor. Şirket bu yatırımlarla yerli kripto para şirketlerine destek olup sektörün gelişimini hızlandıracak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment