Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yeni IEO’sunu Duyurdu

Binance kısa süre önce gelecek IEO’sunun duyurusunu yaptı. Şirketin açıklamalarına göre Launchpad’de satışa çıkarılacak olan bir sonraki koin WazirX (WRX) olacak.

Çekiliş Usulüyle

Binance’in bu seferki IEO’su yine çekiliş usulüyle düzenleyecek. Çekilişten faydalanmak isteyen kişilerin Binance hesaplarında Binance Coin tutmaları gerekiyor. Şirketin açıklamalarına göre IEO katılımcılarının özellikle 4 Ocak-3 Şubat tarihleri arasındaki BNB bakiyelerine göre çekiliş yapılacak.

Binance’in açıklamalarına göre toplamda 1 milyarlık arzı bulunan WRX tokenının yüzde 10’luk kısmı, yani 100 milyon tanesi IEO ile satışa çıkarılacak. Tanesi 0.02 dolardan satışa çıkarılacak olan bu tokenların toplam değeri 2 milyon dolara denk geliyor. Bu tokenların BNB bazındaki fiyatı ise çekiliş sonrasında açıklanacak.

Binance’in açıklamalarına göre kullanıcılar hesaplarındaki BNB bakiyelerine göre en fazla 10 tane bilet alabilecek, bilet başına ise en fazla 200 dolarlık harcama yapabilecekler. Çekiliş sırasında dağıtılacak toplam bilet sayısının ise 10 bin olması bekleniyor.

4 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında bakiyenizde tuttuğunuz günlük ortalama BNB miktarına düşen bilet sayısı
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment