Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, İkinci İtibari Para – Kripto Para Borsasını Arjantin’de Açıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, platformun açacağı ikinci itibari para – kripto para tipi borsa için belirlenen lokasyonu açıkladı. Şirketin CEO’su Changpeng Zhao’nun resmi Twitter hesabından da duyurduğu bilgiye göre; Binance’in Jersey’den sonra açacağı ikinci itibari para – kripto para borsasının merkezi Arjantin olacak.

Geçtiğimiz hafta yapılan Binance Labs anlaşması ile birlikte Arjantin’deki kripto para projelerine destek verecek olan şirket, Arjantin hükümetinden de bu şirketlere Binance olarak yaptıkları yatırımın tam olarak aynısının yapılması konusunda söz almış ve iki taraf arasındaki anlaşma ciddi dikkat çekmişti.

Görünen o ki, Binance Labs anlaşmasının ardından şimdi de Arjantin bu sefer yeni itibari para – kripto para borsasının merkezi olacak.

Bilindiği üzre, geçtiğimiz aylarda çıkan haberlerde Binance’in itibari para – kripto para borsası için yeni merkezler belirlediği ifade edilmişti. Jersey’nin ardından Malta ve Singapur’da da benzer hizmetleri vermeye hazırlanan dev borsa; buna karşın aralarında Arjantin’in de bulunduğu Türkiye, Güney Kore, Lihtenştayn ve Rusya gibi ülkeleri de düşünüyordu. Şimdi Arjantin’in hamlesi onaylandığına göre, sırada hangi ülkenin olacağı ise merakla bekleniyor.

Binance, aynı zamanda çıkan haberlere göre bu tarz borsa tipi için Bermuda’yı da bir alternatif olarak görüyor. Şirket, yakın dönemde açtığı merkezi olmayan borsa Binance Chain ve bu yeni borsa tipi ile, regülasyonlara tam bir uyum sağlamayı amaçlıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment