Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano Kurucusu: JPM Coin, ‘Ölmekte Olan Eski Kafalı Finans Sektörünün’ Son Kurşunu

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Hong Kong’da katıldığı bir etkinlikte, kripto para piyasalarında yaşanan son gelişmelere ilişkin görüşlerini paylaştı. Son dönemin en popüler konularından birisi olan JPM Coin ile ilgili olarak açıklamalar yapan Hoskinson, JPM Coin’in ölmekte olan eski kafalı finans sektörünün attığı son kurşun olduğunu ifade etti.

Hoskinson, JP Morgan’ın kripto para teknolojisi ve konsepti ile ilgili olarak hiçbir şey bilmediğini iddia ederken; bu konuda hamle yapmalarının tek sebebinin ise ‘biz de bu alanda yer alıyoruz’ mesajı vermek olduğunu aktardı.

Daha önce Ethereum’da kurucu ortaklık görevini üstlenen ve Cardano’daki görevinin yanı sıra, aynı zamanda IOHK’da da CEO olarak çalışan başarılı isim, JPM Coin’i ‘yönetici fantazisi’ ve ‘boş bir ürün’ olarak tanımladı.

Hoskinson, bu tarz hamlelerin ölmekte olan eski kafalı bir sektörün ‘biz de teknolojik değişime ayak uydurabiliyoruz ve değişiyoruz’ demek için yapıldığına inandığını dile getirirken, şunları söyledi:

”Bunlar, eski kafalı sektörün son çırpınışları. Biz de bu alanda varız ve değişimde yer alıyoruz demek için yapılmış basit hareketler. Yaptıkları işe neredeyse hiç saygım yok ve bunu pozitif bir şey olarak görmüyorum.”

Hoskinson aynı zamanda konuşmasının bir diğer bölümünde de Wall Street bankalarını sert sözlerle eleştirdi. Başarılı isim, bu bankaların birer kan emici ve suçlu olduklarını ifade ederken; yaptıkları işlere güvenmediğinin de altını çizdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment