Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ile Ukrayna Hükümetinden Kripto Para Ortaklığı

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, kripto para konusunda Ukrayna Hükümeti ile işbirliği yapacak.

Ülkedeki kripto para regülasyonlarını bir an önce hazırlamak isteyen hükümet yetkilileri, bu süreçte Binance’ten destek alacaklar.

Yeni Ortaklık

Ukrayna Hükümeti ülkedeki kripto para regülasyonlarını bu yılın sonuna dek hazırlamayı planlıyor. Ancak hükümet bu süreç içerisinde önemli bir kripto para şirketinden de destek alacak.

Bugün yayınlanan açıklamalara göre Binance ile Ukrayna Dijital Dönüşüm Bakanlığı arasında yeni bir anlaşma imzalandı. Binance bu anlaşma doğrultusunda hükümete kripto para regülasyonları konusunda yardımcı olacak.

Binance CEO’su Changpeng Zhao da bu anlaşmayı kendi sosyal medya hesabından doğruladı.

Nasıl İşleyecek?

Konu hakkında yayınlanan açıklamalara göre Binance, Dijital Dönüşüm Bakanlığı ile işbirliği yapacak ve tamamen kripto paralarla ilgilenecek özel bir ekip oluşturulacak.

Bu ekibin başlıca görevi Ukrayna Hükümetine kripto para regülasyonları konusunda danışmanlık yapmak ve yerel kripto para piyasasını geliştirmek olacak.

Ukrayna Başbakan Yardımcısı Mykhailo Fedorov, konu hakkında yaptığı açıklamalarda bu anlaşmanın Ukrayna için genel olarak büyük bir adım olduğunu söyledi ve şunları ekledi:

Bu yeni hamle sayesinde hem Ukraynalılar hem uluslararası kripto para şirketleri Ukrayna’da özgür bir şekilde hizmet verebilecekler. Ayrıca sektörün en tecrübeli isimlerinden biri olan Binance’in tavsiyelerine ve yardımlarına açığız.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment