Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Japonya’ya 34 Kripto Para Listelemesi İle Giriyor: Bir Coin İlk Olacak!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in Japonya iştirakinde toplamda 34 kripto parayı listeleyeceği açıklandı.

Japon bir yerel bir ajansın 1 Ağustos tarihli haberinde, ağustos ayında başlatılması planlanan Binance Japonya’nın başlangıçta kullanıcılarına 34 kripto para birimi için alım-satım hizmeti sunacağı aktarıldı.

Binance Japonya’nın yerel rakipleri arasında en fazla kripto para birimi çeşidinde alım-satım hizmeti veren borsa olacağı belirtildi. Borsanın en yakın rakibi Bitbank’in mevcut durumda 30 kripto para biriminde hizmet sunduğuna dikkat çekildi.

Binance Japonya’nın hizmet vereceği tokenlar arasında; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Polkadot (DOT), Qtum (QTUM), Algorand (ALGO), Ethereum Classic (ETC), Cardano (ADA), Enjin Coin (ENJ), The Sandbox (SAND), Astar (ASTR), Bitcoin Cash (BCH), BNB (BNB), Polygon (MATIC), Stellar (XLM), Cosmos (ATOM), Ripple (XRP), Basic Attention (BAT), Maker (MKR), Tezos (XTZ), Avalanche (AVAX), Litecoin (LTC), Dai (DAI), İost (IOST), Nem (XEM), Axie Infinity (AXS), Chiliz (CHZ), Dogecoin (DOGE), JasmyCoin (JASMY), Chainlink (LINK), Shiba Inu (SHIB), Solana (SOL), TRON (TRX), Ontology (ONT) ve Zilliqa (ZIL) yer alıyor.

Borsanın bu varlıklar için kaldıraçlı alım-satım özelliği sunmayacağı belirtildi. Ayrıca BNB’nin Japonya’da ilk kez alım-satıma sunulduğunun da altı çizildi.

Bunun yanı sıra verilen bilgilere göre Binance diğer yerel borsaların listelemediği yerel projeleri de listelemeyi planlıyor. Ancak bu plan henüz hazırlık veya değerlendirme aşamasında olduğu için konuya dair herhangi bir duyuru yapılmadı.

Binance Japonya’nın ayrıca kullanıcılarına alım-satım hizmetlerinin yanı sıra kripto varlıklarını değerlendirebilmeleri için bir staking programı sunacağı ve NFT alım-satımı için bir pazar yeri açacağı da belirtildi.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), geçtiğimiz günlerde Japonya’daki bir konferansta, ülkenin Web3 alanındaki liderliğinden ve net kripto para regülasyonlarından oldukça memnun olduklarını ifade etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!