Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Kakao’nun Projesine Katıldı

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, yaptığı açıklama ile Kakao’nun Klaytn adlı kripto para projesine katılım göstereceğini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak yapılan basın açıklamasına göre, Binance’in bu hamlesi ile birlikte, Blockchain sektörünü bir adım daha görünür ve aktif kılma amacında olduğu ifade edildi.

Binance’in de katılımı ile Kakao’nun bu Blockchain projesinin arkasındaki şirket sayısı da 24’e çıkmış oldu. Projede LG Electronics, Filipinler’den Unionbank ve Celltrion gibi önemli firmalar yer alıyor.

Kakao şirketinin Blockchain kolu olan Ground X, geçtiğimiz günlerde Klaytn platformunun mainnetini piyasaya sürmüştü. Merkezi olmayan uygulamalara odaklanan bu Blockchain projesinin, Güney Kore’de Blockchain alanında önemli işler başarması ve adaptasyonu da arttırması bekleniyor.

Bu yıl başında iki ayrı fonlama turunda toplamda 300 milyon dolarlık bir ICO yapmayı başaran proje, Ground X’in Blockchain tabanlı ödeme platformu için de bir baz görevi görecek. Bu platform için ise Kakao, İrlanda merkezli kripto para girişimi olan Festy ile bir anlaşma yaptığını daha önce duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment