Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Kendi Madencilik Havuzunu Kuruyor

Kripto para devi Binance kısa süre önce büyük bir duyuru yaptı ve kendi maden havuzunu kuracağını açıkladı.

CZ Doğruladı

Çin’deki sosyal medya platformlarında kısa süre önce büyük bir dedikodu dönmeye başladı. Binance ile ilgili düzenlenen bir canlı yayın sırasında Binance Mining Pool adlı bir projenin bahsi geçti.

Binance CEO’su Changpeng Zhao sosyal medya hesabından bir gönderi paylaştı ve sosyal medyada çıkan iddiaları doğruladı. Changpeng Zhao Binance’in kendi maden havuzunu kuracağını ve bunun bir 1 Nisan şakası olmadığını açıkladı.

Büyüdükçe Büyüyor

Binance bundan birkaç ay önce kendi vadeli işlem borsasını kurdu, birkaç hafta önce Hindistan’daki WazirX’e yatırım yapıp Hindistan pazarına girdi, geçtiğimiz günlerde insanlara kredi vermeye başladı ve yine geçtiğimiz günlerde Güney Kore’de bir borsa açacağını açıkladı.

Şu anda dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olarak gösterilen Binance hızla büyümeye devam ediyor. Neredeyse her türlü kripto para hizmetini veren şirket milyonlarca kullanıcıya sahip.

Bazı kripto para takipçileri Binance’in bu kadar büyümüş olmasını desteklerken bazıları bunun merkeziyetsizlik ilkesine aykırı olduğunu ve Binance’in artık merkeziyetin temsilcisi haline geldiğini düşünüyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment