Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’in Bir Sonraki Durağı 5 bin 200 Dolar mı?

Bitcoin birkaç gündür 6 bin 500-6 bin 600 dolar aralığını zorluyor ancak henüz başarılı olamadı. Şu anda 6 bin 200 dolar civarında olan Bitcoin fiyatının ilerleyen günlerde sert bir düşüş yaşaması mümkün olabilir.

Hedef 5 Bin 200

Yerli kripto para yorumcularından AltcoinRookie, Bitcoin fiyatıyla ilgili görüşlerini paylaştı. Fiyatta biraz daha düşüş beklediğini söyleyen Rookie özellikle 5 bin 200 dolar seviyesine işaret etti.

Sosyal medyadan paylaştığı grafikle neden böyle düşündüğünü açıklayan Rookie, birkaç noktaya vurgu yaptı. Öncelikle hacmin düşmeye başladığını belirten Rookie, şu anda piyasadaki “ayıların daha iştahlı” olduklarını söyledi.

Bitcoin bir süredir 5 bin 800 dolar seviyesinden destek alıyordu. Ancak BTC’nin bu desteği zaten iki kez test ettiğini hatırlatmak gerek. Destek ve direnç noktalarının her testte daha da zayıfladığını düşünecek olursak BTC’nin bir sonraki düşüşte bu desteğin altına inmesi mümkün olabilir. Rookie’ye göre böyle bir senaryonun yaşanması halinde fiyatın 5 bin 200 dolara kadar yolu olabilir.

Son Düşüş mü?

Rookie BTC’nin 5 bin 200 dolara kadar düşebileceğini söylese de bu düşüşün ardından bir yükseliş bekliyor gibi görünüyor.

Bitcoin fiyatının şu ana tam olarak hangi yönde hareket edeceğini kestirmek bir hayli zor. Ancak Rookie, fiyatın 5 bin 200 doların altına inmeyeceğini ve bu noktada yatırım yapacağını söylüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment