Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Kripto Para Borsası Beş Kripto Parayı Delist Edeceğini Duyurdu!

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası konumundaki Binance, bir kripto parayı listelediğinde ciddi anlamda yükseliş yaratırken, aynı şekilde bir kripto parayı platform dışı bırakıp delist ettiğinde de ciddi bir düşüş yaratma potansiyeline sahip.

Binance resmi Twitter hesabından yapılan bir duyuruda, CLOAK, MOD, SALT, SUB ve WINGS tokenlerinin platformdan kaldırılacağı açıklandı. Periyodik olarak her bir kripto para birimini değerlendirmelere tabi tuttuklarını belirten Binance yetkilileri, borsanın şart koştuğu standartlar karşılanamadığında, ilgili kripto paraları platformdan çıkartmakta.


Platformdan çıkartılan CloakCoin CoinMarketCap verilerine göre 352. sırada, Modum 326. sırada, SALT 158. sırada, Substratum  170. sırada ve son olarak Wings de 275. sırada yer almakta. Binance konu hakkında yaptığı duyuruda, söz konusu kripto para birimleri için olan bütün alım satım işlemlerinin 22 Şubat 2019 tarihi ve Türkiye saatine göre 13:00’dan itibaren durdurulacağını vurguladı.

İlgili gönderinin alt kısmında kripto para traderları için çeşitli uyarılarda da bulunan Binance, bir projenin platformdan çıkartılması için değerlendirmeye aldığı kriterler arasında ekibin projeye olan bağlılığı, gelişim sürecinin kalitesi ve seviyesi, ağ ve akıllı kontrat stabilitesi, halkla olan iletişim seviyesi, periyodik olarak yapılan değerlendirme isteklerine verilen cevaplar, etik olmayan veya sahtekarlık içeren işlemlere dair kanıt ve son olarak da sağlıklı ve sürdürülebilir bir kripto para ekosistemine olan katkılarının yer aldığını açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment