Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Kripto Para Borsası, Ethereum Hard Fork’unu Desteklediğini Duyurdu

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası konumundaki Binance, kendi Twitter hesabından yaptığı bir duyuruda yakın zamanda gerçeklemesi planlanan Ethereum hard fork’u için destek vereceğini açıkladı.

Önde gelen kripto para birimlerinden birisi olan Ethereum, Kasım ayında yerini XRP’ye kaptırmasından beri uzun bir süre üçüncülük konumunda yer alıyordu. Ancak son zamanlarda Constantinople hard fork’u sayesinde elde edilen yükseliş, Ethereum’un XRP’yi geçmesine ve yeniden ikincilik tahtına oturmasına neden oldu. 14 Ocak tarihinde gerçekleşmesi planlanan hard fork,  Ethereum ağında yapılan kazımlarda tek bir block ödülünün 3 ETH’den 2 ETH’ye düşürülmesini sağlayacak ve bir çok isme göre bu durum uzun vadede Ethereum için kesinlikle ”bullish.”

Yaptığı iddialı tahminlerle de tanınan Krüger, geçtiğimiz Aralık ayında yayınladığı bir gönderisinde Ethereum’un toplam arzının azalmasından dolayı bu hard fork’un kesinlikle iyi sonuçlara yol açacağını vurgulamıştı.

Ethereum basın saatine göre 153 dolar birim fiyata ve 16 milyar doların üzerinde toplam piyasa hacmine sahip. İkinci sıradaki kripto para birimi %8.90’luk bir yükseliş ile top 10 arasında ciddi bir ivme yakalayan ender kripto para birimlerinden birisi konumunda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment