Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Kripto Para Borsası Yeni Haberi Duyurdu: Platforma Marj Ticareti Geldi

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, 7 Mayıs tarihinde yaşanan hacklenme olayı ile bugün tüm kripto para dünyasının adeta gündemine oturdu. Yaşanan hacklenmede tahmini olarak 7.000 Bitcoin hacklendi ancak Binance konu hakkında yaptığı açıklamada bunların direkt olarak SAFU fonundan karşılanacağını ve zararın ufak çaplı olduğunu duyurdu.

Aslında hacklenme olayı yüzünden gölgede kalan bir gelişme, çok fazla kişi tarafından duyulmadı. Binance büyük bir adım atarak marj ticareti seçeneğini sonunda getirdi ve bunu resmi hesaptan da duyurdu.

CZ konu hakkında canlı soru cevap etkinliğinde yaptıkları açıklamada kaldıraçlı işlemlerin şu an için test aşamasında olduğunu ve birkaç büyük çaplı trader tarafından deneneceğini belirtti. BitMEX ve Bitfinex gibi kripto para borsalarında kullanıcıların sıklıkla kullandığı marj ticareti, doğru kullanıldığında çok kazançlı olabileceği gibi, yanlış kullanıldığında fonların hepsinin kaybına yol açabilir.

Kullanıcılardan bazıları Binance’nin bu adım ile bir kripto para borsasından, ”online bir kumarhaneye” döndüğünü savunmakta. Binance geçtiğimiz aylarda getirdiği kredi kartı ile kripto para alım opsiyonu sebebiyle de benzer şekilde eleştirilmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment