Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Kripto Para Borsası Yeniden Aktif!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, Mayıs ayının ilk haftasında yaşadığı saldırı nedeniyle 7.000’den fazla Bitcoin çaldırmış ve piyasada kısa süreli bir korkuya neden olmuştu. İlk olarak durumun ‘ani bakım’ olduğu duyurulsa da daha sonra gerçek ortaya çıktı ve yatırımcılar olası bir düşüşten endişe etti. Ancak Binance’nin durumu iyi toparlaması ve zarar eden müşterilere SAFU isimli fon sayesinde geri ödeme yapılabilmesi, piyasadaki düşüşü engelledi.

Binance bunun yanı sıra hack olayını atlattıktan sonra para yatırma ve çekme işlemlerini askıya aldı ve söz konusu işlemlerin 15 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel bakım sonrası aktif hale getirileceğini açıkladı.

Binance resmi Twitter hesabından yapılan yeni bir açıklamaya ve güncellemeye göre bakım başarıyla tamamlandı ve bütün alım satım işlemleri şu an için yeniden aktif.  Binance buna ek olarak kullanıcılara kendilerine verdiği destekten ötürü 50.000 BNB’lik bir ödül dağıtmaya karar verdi ve 1 BTC’nin üzerinde alım satım yapan kişiler ödül havuzuna katılabilecekler. Bunun yanı sıra VIP kullanıcıların hepsi ücretsiz olarak 1 seviye yükseltme yaşayacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment