Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Erik Voorhees: Bitcoin Balonlar Olmadan 0 Dolardan Şimdiki Haline Çıkamazdı

Bitcoin‘in (BTC) 2019 yılındaki sert yükselişi neredeyse bütün kripto para sektörüne yeniden umut aşıladı ve BTC sonrasında diğer kripto para birimlerinin de yavaş yavaş yükselişe geçmesi ile piyasaya adeta can geldi. Geçtiğimiz günlerde piyasadaki bu hareketliliği yorumlamak için Bloomberg‘e bir demeç veren ShapeShift kripto para borsasının CEO’su Erik Voorhees, balonlar olmasa Bitcoin’in bu kadar yüksek değerlere ulaşamayacağını ifade etti.

Voorhees konu hakkında yaptığı açıklamada Bitcoin ve diğer kripto paraların fiyat grafiğinde genellikle döngüsel ve kendini tekrar eden hareketler olduğunu, piyasadaki birçok kişinin de bu döngülerin belirli aşamalarını bekleyip o zaman yatırım yaptığını ifade etti. Bitcoin’in geçmişte birkaç balonu atlattığını öne süren CEO, kullanım alanı kesin ve belirli olduktan sonra bunun önemli olmadığını da aktardı.

”Bir varlığın fiyat balonları olmadan sıfır dolardan milyar dolarlık bir varlık olması imkansızdır. Bu sadece gerçek bir bilgi. (Bunun) spekülatif doğası insanlar BTC’yi gerçek amaçlar için kullanmadıkça devam edecektir.”

Bütün bunlara ek olarak Bitcoin’in önümüzdeki yıllarda stabil bir yükseliş elde edemeyeceğini ifade eden Voorhees, insanlar bunu kullanmaya devam ettikçe belirli fiyat seviyelerinden elindekileri satmaya çalışan kişilerin olacağını ve döngünün her zaman devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment