Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Labs, Arjantin’deki Kripto Para Projelerini Destekleyecek

Binance’in bir iştirak şirketi olan Binance Labs, yaptığı açıklama ile önümüzdeki dönemde şirketin Arjantin hükümeti ile ortak bir çalışma yürüteceğini ifade etti.

Anlaşma kapsamına göre, Binance Labs’ın Arjantin’de seçtiği kripto para projeleri ve girişimlerine, Arjantin hükümeti de yatırım yapacak ve böylelikle, ülkedeki kripto para ve Blockchain ekosisteminin geliştirilmesi amaçlanacak.

Binance’in borsa hizmetleri dışında sunduğu bir diğer şey olan Binance Labs, dünya genelinde gelecek vaad eden kripto para ve Blockchain girişimlerine teknik, maddi ve psikolojik destek sağlayarak, ekosistemin sağlıklı bir şekilde büyütülmesini amaçlıyor.

Yapılan açıklamada, önümüzdeki dört yıllık süre zarfı boyunca Arjantin hükümetinin her yıl sayıları 10’a kadar çıkabilecek  ve Binance Labs tarafından belirlenmiş kripto para girişimine yatırım yapacağı ifade edilirken, bu yatırımların da bir diğer yerel girişim Founder Labs aracılığı ile şirketlere aktarılacağına da vurgu yapıldı.

Konuyla ilgili bir resmi açıklama yapan Binance Labs başkanı Ella Zhang, yeni dönemde Buenos Aires’i seçtikleri için mutlu olduklarını ifade ederken şunları söyledi:

”Yeni dönemde Arjantin hükümeti ile birlikte ülkedeki kripto para girişimleri üzerine çalışacağız. Bu girişimleri, girişimcileri ve projeleri desteklemekten dolayı oldukça mutluyuz ve bundan gurur duyuyoruz. Bundan sonra Arjantin’de yer alan seçtiğimiz kripto para projelerine tavsiyeler verecek, mentörlük yapacak ve onların hem yerel hem de global bazda sunacakları çözümlere katkıda bulunmaya çalışacağız.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment