Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Labs, Elfin Kingdom’a Stratejik Yatırım Yaptığını Açıkladı

Binance Labs, Binance Smart Chain (BSC) Ekosisteminde GameFi’yi büyütmek için Elfin Kingdom’a stratejik yatırım yaptığını açıkladı.

Elfin Kingdom, IFO’ları blockchain oyunlarına getirmeyi ve Binance Smart Chain (BSC) ekosistemine entegre etmeyi amaçlayan ilk GameFi platformudur

Elfin Kingdom, oyuncuların Elfin’leri yakalayıp savaşabilecekleri bir oyundur. Binance Chain Testnet’te oyunun test sürümünü kısa süre içinde başlatılacağı söylendi. Ayrıca, oyuncuların bahis yaparak ve ödüller kazanabilecek. Platformun içerisinde “çiftçilik” oyunu seçeneği de olacak.

Binance Labs Yatırım Direktörü Brad Lim şunları söyledi: “Büyük potansiyele sahip bir GameFi projesi Elfin Kingdom, DeFi ile birleştirilmiş yeni bir GameFi şekli sunuyor; Oyuncular, oyunlar içinde ortak DeFi projelerinin tokenlarını stake edebilecekler.

Elfin Kingdom CEO’su Juan: “Kullanıcıların blokchain teknolojisinin avantajlarından yararlanmalarına izin vererek toplulukları birbirine yakınlaştırmayı amaçlıyoruz. Binance Labs ile stratejik bir ortaklık kurarak, daha iyi bir blockchain oyun ekosistemi oluşturmaya bir adım daha yaklaştık.” dedi.

Elfin Kingdom bir oyundan daha fazlası olacağı tahmin ediliyor. Başka projelerin gelip platform içinde oyunlar yaratmasına, sermaye artırmasına ve arazi sahibi olmasına izin verilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!