Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Labs ve DeFiance Capital, Metaverse Projesi Ultiverse’ün Tohum Finansmanı Turuna Öncülük Etti

Metaverse projesi Ultiverse, Binance Labs ve Singapurlu DeFiance Capital tarafından ortaklaşa yürütülen tohum finansmanı turunda 50 milyon dolarlık değerlemeyle 4.5 milyon dolar topladı.

Binance, 18 Mart tarihinde yaptığı açıklamada Ultiverse‘ün 50 milyon dolarlık değerlemeyle 4.5 milyon dolar topladığı tohum finansmanı turuna BNB Chain ile ortaklaşa katıldığını söyledi. Binance Labs ve DeFiance Capital tarafından ortaklaşa yürütülen finansman turuna katılan diğer yatırımcılar arasında Three Arrows Capital ve SkyVision Capital yer aldı.

Ultiverse, finansman turundan elde edilen fonların ürün geliştirmek, üst düzey yetenekleri bünyesine katmak ve topluluğun büyümesini daha da artırmak için kullanılacağını söyledi.

Akıllı sözleşmeler aracılığıyla oyun, NFT ve sosyal ağlardan yararlanan projeler için genel bir terim olan “MetaFi” projesi olarak adlandırılan Ultiverse, ekosistemi içinde etkinlikleri ve topluluk oluşturmayı teşvik etmek için token’ları kullanan sanal dünyalar ile blockchain uygulamalarını birbirine bağlamak için çalışıyor. Ultiverse ekosistemi, oyuncuların sanal dünyada kullanmak için kendi NFT’lerini desteklenen blockchain’lerden içe aktarmalarına olanak tanıyor.

Finansman turuna katılan BNB Chain Fund yatırım direktörü Gwendolyn Regina;

İlk nesil GameFi, ağırlıklı olarak basit kart tabanlı oyunlardan oluşuyordu. Şu anda yüksek kaliteli AAA oyunlara büyük ihtiyaç var.

açıklamalarında bulundu.

DeFiance Capital portföy geliştirme lideri Goh Yeou Jie ise konuyla ilgili yaptığı bir açıklamada,”Ultiverse üst düzey oyunlar inşa eden en iyi ekiplerden birine sahip. Milyonlarca oyuncuyu sürükleyici metaverse’lerine çekebileceklerine inanıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Ultiverse, farklı oyuncuların birbirleriyle etkileşime girebildiği çok oyunculu bir 3D rol yapma oyunu olan ilk dahili oyunuyla birlikte piyasaya sürülecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!