Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Launchpad Duyurdu: TKO Geliyor

Kripto para borsası Binance, Launchpad üzerinde Tokocrypto (TKO) satışı gerçekleştireceğini duyurdu. Kullanıcılar, 31 Mart TSİ 03:00 itibarıyla BNB bakiyeleriyle token satışına katılmaya başlayabilecek.

Binance, yalnızca BNB sahiplerinin TKO satışına katılabileceğini belirtti. Kullanıcılar, yedi gün boyunca BNB bakiyelerinin snapshotlarının alınmasıyla token satışına katılım gösterebilecekler.

Token satış detayları

Toplam arzı 500 milyon olan TKO, Binance Launchpad satışı için arzının yüzde 15’ini Binance Launchpad’e ayırdı. 75 milyon TKO satacak olan Binance’te TKO’nun satış fiyatı 0,10 dolar olacak. Token satışından beklenen maksimum tutarın 7.5 milyon dolar, kullanıcı başına maksimum token tutarının ise 20.000 dolar olması bekleniyor.

Binance’in açıklamasına göre, token satış için kullanıcılara yedi günlük hazırlık süresi tanınıyor. 31 Mart – 7 Nisan TSİ 03:00 arasında BNB bakiyelerinin snapshotları günlük olarak alınıp hesaplanacak. Ardından bakiyelerin ortalamaları hesaplanacak. 

7 Nisan TSİ 07:00 – 11:00 arasında abonelik işlemleri başlayacak. Kullanıcılar BNB’lerini taahhüt ederek sözleşme imzalayacak. 7 Nisan TSİ 11:00 – 12:00 arasında token hesaplamaları başlayacak ve saat 12:00 olduğunda token dağıtımı başlayacak. TKO’lar, kilitlenmiş olan BNB’lerden düşürülerek cüzdanlara aktarılacak.

Binance ve Tokocrypto ilişkisi

Binance, 12 Mayıs 2020’de Endonezya’nın ilk yasal kripto borsası Tokocrypto’ya yatırım yaptı. Tokocrypto CEO’su bu yatırımı Endonezya pazarı açısından üstün hizmetlerin verilmesi için bir fırsat olarak yorumlarken, Binance CEO’su Changpeng Zhao, “Yaptığımız yatırım, Tokocrypto ile Endonezya pazarı için yeni fırsatlar keşfetmemizi sağlayacaktır.” yorumunu yapmıştı.

Tokocrypto hakkında

2018 yılında Endonezya’da kurulan Tokocrypto, dijital varlık alım-satım işlemlerini sağlayan bir platform olarak kuruldu. Borsanın kendi tokenı olan TKO, platform içi işlemlerde kullanılmaktadır. Tokocrypto ekibi, tokenın gelecekle DeFi ve NFT platformlarında kullanılmasını planlamaktadır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!