Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Launchpad’den Bir Yeni Proje Daha: Matic Token Satışı Yapılacak, Satış Modeli Güncellendi

ICO sektörüne yeni bir bakış açısı getiren ve kurduğu Launchpad platformu ile çeşitli projelerin token satışlarını gerçekleştiren Binance’den konuyla ilgili bir hamle daha geldi.

Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak da gösterilen Binance’den yapılan açıklamada, Launchpad platformunda token satışı yapılacak bir sonraki projenin MATIC Network olacağı belirtildi.

Yeni lotarya formatında da ufak bir değişiklik yapan Binance, CEO’su Changpeng Zhao’nun yaptığı açıklama ile token satışına katılmak için gereken minimum 100 BNB’lik miktarın 50’ye düşürüldüğünü de açıkladı.

Token satışı konusunda ise, Binance’in 10,000,000,000 adet MATIC tokenlerinden 1,900,000,000 adedini satacağı ifade edilirken; 1 MATIC token için 0,00263 USD değer biçildiği de belirtildi ve bu değerin BNB cinsinden karşılığının ise, kura çekiminden bir gün önce duyurulacağı ifade edildi.

16,666 adet kura bileti olacağı da yapılan açıklama ile kamu oyuna duyurulurken, kazanan bilet başına alınabilecek miktarın ise 300 dolar olacağı belirtildi. 300 dolar ise, şirket tarafından yapılan kur baz alındığında yaklaşık 114 bin MATIC tokenine denk geliyor.

Kura için kullanıcılarının BNB cinsinden birikimlerinin snap shotlarının 5 Nisan tarihinden itibaren alınmaya başlayacağı ifade edilirken; 25 Nisan tarihinde ise kazanan numaların ve biletlerin, yapılacak açıklama ile duyurulacağı kaydedildi.

Yeni yapılan kura sistemi güncellemesi ile daha önce hesabında 100 ila 200 BNB bulunan kişilere verilecek olan bir katılım bileti, artık yeni sistemde 50 ila 200 arasına bir adet olacak şekilde güncellenmiş durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment