Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Likidite Takas Platformuna 4 Yeni Havuz Ekledi

Dünyanın en büyük işlem hacmine sahip kripto para borsası Binance, Likidite Takas platformunu genişletiyor. Binance, likidite havuzlarına 4 yeni parite daha ekledi.

Kripto para borsası Binance, 29 Temmuz tarihinden resmi websitesinde yaptığı duyuruda, likidite takas platformunda 4 yeni likidite havuzu açtığını duyurdu. Binance’ın yeni açtığı likidite havuzları:

  • DOGE/BUSD
  • LINK/BUSD
  • LTC/BUSD
  • SHIB/BUSD

olarak duyuruldu.

Likitdite takas havuzları düşük işlem ücreti ve istikrarlı fiyatları sayesinde yüksek hacimli işlemler için ideal bir piyasadır. Kullanıcılar, bu havuzlara likidite sağlayarak işlem ücretlerinden komisyon alabilir veya coinlerini bu havuzlarda takas edebilirler. Binance, likidite sağlayıcılara işlem ücreti komisyonunun yanı sıra BNB yield farming öldülü de verir ancak anapara garantili bir getiri vadetmez. Likidite havuzları da diğer tüm yatırım araçları gibi belirli riskler içermektedir. Yatırımcıların likidite olarak eklediği coinin piyasa fiyatında meydana gelen aşırı düşüşler yatırımcının anaparasından zarar etmesine neden olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!