Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Listelemesi ile Şahlanan Meme Coin’in Yatırımcısı Konuştu: DOGE’yi Geçer!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in Book of Meme’i (BOME) listelemeden önce büyük yatırım yapan trader hikayesini anlattı.

On-chain veri ve analiz hesabı Lookonchain 28 Mart tarihinde Twitter’dan yaptığı paylaşımda, BOME’nin Binance listelemesinden önce alım yapan trader’ın hikayesine yer verdi.

Söz konusu yatırımcı Binance’den gelen listeleme öncesi 2,3 milyon dolar çekerek yatırım yapmıştı. BOME konusunda oldukça iyimser düşüncelere yer veren yatırımcı, meme coin’in bir sonraki Shib Inu (SHIB) olacağını düşünüyor.

Yatırımcı yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

15 Mart tarihinde piyasa düşüyordu ve ben çok gerilmiştim. 1 milyon dolardan 5 milyon dolara çıkardığım ve zor kazandığım paramın gideceğinden endişe ediyordum. O gece kritik bir karar adım ve paramdan 2,3 milyon dolar transfer ettim, BOME aldım. 

Lookonchain’in de ilk paylaşımında yatırımcının insider olabileceği şüpheleri yer almıştı. Yatırımcı bu paylaşımın da işe  yaradığını söyledi. BOME’nin meme coinin gelecekteki lideri olacağını söyleyen trader, Dogecoin’i dahi geçebileceğini ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!