Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin Ralli Yaptı! 1 Dolar Mı Olacak? DOGE20 Geri Sayımı Başlattı

Dogecoin’in 1 dolar olup olmayacağı tartışma konusu yaratırken DOGE20 geri sayımı başlattı.

Köpek temalı meme coin projesi Dogecoin (DOGE), 28 Mart tarihine damga vurdu. DOGE fiyatı Ocak 2022’den bu yana en yüksek seviyesi olan 0,21 dolara yükseldi ve yüzde 13,35 civarında arttı. Bitcoin ve Ethereum da dahil olmak üzere 24 saatlik zaman diliminde pek çok rakibinden daha iyi performans gösteren DOGE, kripto piyasasında heyecan yarattı.

Dogecoin denilince akla gelen kripto meraklısı ve ünlü milyarder Elon Musk’ın adını bu yükselişte de görüyoruz. Musk’ın X sosyal medya platformunda bir ödeme hizmeti yürütmek amacıyla ABD’deki Illinois, New Mexico ve Oregon eyaletlerinden üç lisans daha almasının ardından popüler meme coin DOGE yükselişe geçti.

Geçtiğimiz yıl 32 eyalette lisans alan ünlü milyarderin bu hamlesi, Musk’ın DOGE’yi X’in ödeme platformuna entegre edeceği yönünde yorumlara yol açtı. Spekülasyonlar sonrasında yükselişe geçen Dogecoin, ralli yaparak dikkatleri üzerine çekti. 

Boğa bölgesindeki meme coin DOGE’nin 1 dolar olup olmayacağı en çok merak edilen konuların başında geliyor. Nisan 2024 DOGE fiyat tahminlerine baktığımızda Changelly analistlerinin, minimum 0,152 dolar maksimum ise 0,182 dolar tahmin ettiğini görüyoruz. CoinMarketCap verilerine göre ise bu yazı yazıldığı saat itibarıyla DOGE 0,21 dolardan işlem görüyor. 

Ancak Nisan 4’te gerçekleşecek Uluslararası DOGE Günü’nde Musk’ın bir hamle yapması durumunda Dogecoin’in hangi seviyeye çıkacağını tahmin etmek güç. Daha önce defalarca görülen Musk etkisi söz konusu olur ve rallilerden biri yaşanırsa Dogecoin epey kazandırabilir.

4 Nisan tarihi, başka bir projeyi de ilgilendiriyor. Ön satış etkinliği devam eden ve yatırımcılardan yoğun ilgi gören Dogecoin20 projesi, 4 Nisan’da DEX lansmanı planlıyor. Proje adına ve bu günün DOGE günü olduğuna bakacak olursak, proje ekibi akıllı bir strateji ile ilerliyor.

Dogecoin20 İçin Geri Sayım Başladı

Stake Et ve Kazan temalı yeni bir meme coin projesi olan ve indirimli fiyatlarla Dogecoin20 token satın almak isteyen yatırımcılarla buluşan DOGE20 için geri sayım başladı. 4 Nisan’da gerçekleşecek token claim’i ve DEX lansmanı öncesinde proje ekibi, yatırımcılara son bir şans tanıdı. 

Dogecoin20 projesinin ön satışı, her aşamada artan fiyat stratejisi ile kademeli olarak gerçekleşti. Şu ana kadar toplanan fonların 10 milyon doları aştığı ön satışta ekip, erken yatırımcılara ekstra bir fırsat sağlamaya karar verdi.

4 Nisan’a kadar token satın almayı kapatmayan proje ekibi, bonus aşaması ile DOGE20 topluluğundan alkış alıyor. Yatırımcıların adeta kuyruğa girdiği ön satışta, borsa listelemeleri öncesinde sabit fiyatlardan yararlanmak bu sayede mümkün oluyor.

Bonus aşamasında Dogecoin20 token satın almak isteyen yatırımcılar, token başına 0,00022 dolar ödüyor. Sonrasında gerçekleşecek listelemeler ile token fiyatının ne olacağı belirsizliğini korurken lansman günü büyük heyecan yaratıyor.

Musk’ın lisans alması ile ralli yapan Dogecoin’in 4 Nisan Uluslararası DOGE Günü kapsamında Musk’tan gelecek bir hamle ile yeniden yükselişe geçmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Kendisini Dogecoin yükseltmesi olarak konumlandıran DOGE20’nin aynı gün DEX’lerde listelenecek olması, token sahiplerini heyecanlandırıyor. 

Dogecoin Yükseltmesi DOGE20 10 Milyon Doları Aştı

Resmi olarak DOGE20 projesinin Dogecoin ile bir ilişkisi bulunmuyor ancak proje ekibi bu girişimi, Ethereum blok zinciri üzerinde inşa edilmiş bir DOGE yükseltmesi olarak tanımlıyor. Daha az enerji kullanan DOGE20, ön satışta hem meme coin seven hem de çevre dostu yatırımcılardan ilgi görüyor. 

Ön satışta toplanan 10 milyon dolar, DOGE20 projesinden beklentilerin yüksek olduğunu gösteriyor. Dogecoin20 token satın almak haricinde yatırımcılar, bu tokenleri stake ederek pasif gelir elde etme imkanı buluyor. 

Şu ana kadar stake edilen DOGE20 token sayısı, 32 milyarı aşıyor. Proje, ETH bloğu başına katılımcılara 6751 DOGE20 token vadediyor. Staking havuzunun yıllık getiri yüzdesi (APY) ise mevcut durumda yüzde 87’de duruyor. 

DOGE20 proje ekibi, her hareketiyle kripto topluluğunu ön plana koyduğunu gösteriyor. Ön satışa ayrılan yüzde 25’lik token arzı, yoğun talep üzerine gerçekleştirilen bonus ön satış aşaması ve yüksek staking ödülleri ile DOGE20, deneyimli bir kripto ekibinin elinden çıkıyor.

Proje ekibi, lansman için seçtiği 4 Nisan tarihi ile de kripto dünyasının dikkatini çekiyor. Adını popüler meme coin DOGE’den ve ERC-20 protokolünden alan DOGE20’nin lansmanı için Uluslararası DOGE Günü’nden daha iyi bir gün düşünmek mümkün olmuyor. 

Borsa listelemeleri öncesinde yatırımcılar, adeta son şanslarını değerlendiriyor. 0,00022 dolar ödeyerek ön satış etkinliğinin bonus aşamasına katılan yatırımcıların artık yalnızca listelemeleri beklemesi ve tercih ederse staking özelliğinden faydalanması gerekiyor. 

Stake Et ve Kazan temalı Ethereum tabanlı yeni meme coin projesi Dogecoin20, meme coin tutkunu ve çevreye duyarlı yatırımcıları bekliyor. Yatırımcılar, proje sayfası üzerinden lansman öncesinde sabit fiyatlardan DOGE20 satın alabiliyor. DOGE20 satın almak için kripto meraklıları, USDT, ETH, BNB veya kart işlemlerini kullanabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!