Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Listeleyeceğini Duyurdu: Force Protocol (FOR) Nedir?

Kripto para borsası Binance, Force Protocol (FOR) için listeleme müjdesi verdi. Force Protocol (FOR) nedir, FOR fiyatı listeleme duyurusuna nasıl tepki verdi?

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, resmi sitesinden yaptığı duyuru ile Force Protocol’ü (FOR) listeleyeceğini duyurdu. FOR coin, Innovation Zone kapsamında listelenecek ve kullanıcılar FOR/BTC, FOR/BUSD pariteleri üzerinden işlem yapabilecekler. Binance tarafından yapılan açıklamaya göre borsa kullanıcıları Türkiye saati ile 15.30’dan itibaren Force Protocol alıp satabilecekler.

Duyuru ile fiyat çakıldı, kimse inanamadı

Force Protocol fiyatı alışılmadık şekilde, Binance duyurusu ardından hızla düşüş gösterdi ve 0,0228 dolara geriledi. Binance borsası tarafından listelenen yeni DeFi projeleri genellikle değer kazanırken, FOR için bu kadar keskin bir düşüş gözlemlenmesi ise herkesi şaşırttı.

FOR fiyatı son 24 saatte yaklaşık %30, son bir saatte ise %26’dan fazla düşüş gösterdi. 7.3 milyon dolar ticaret hacmi olan FOR için Binance’te listelendikten sonra değerlerin nasıl değişeceği ise şu anlık bir merak konusu.

binance-force-protocol-for
Force Protocol (FOR) için 24 saatlik fiyat değişimini gösteren grafik. Kaynak

Force Protocol (FOR) nedir?

Merkeziyetsiz bir finans hizmeti protokolü olan Force Protocol, bir DeFi formudur. Protokolün en önemli ürünü ForTube’dur. Dünyanın her yerinden yatırımcı için lending hizmeti sunan ForTube, blockchain tabanında finansal alanda yenilikçi hizmetler sağlamayı amaçlar.

Blokchain üzerine inşa edilen ve merkeziyetsiz finans hizmetleri sunan Force Protocol’ün yönetişim (governance) tokenı ise FOR’du. FOR listeye son eklenen Binance dışında Hoo, Uniswap, Huobi, Bittrex ve Hotbit platformlarında da listelenmektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!