Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Madenci Alımlarına Başladı

Binance CEO’su Changpeng Zhao geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından bir duyuru paylaştı. Zhao şirketin kendi kurduğu maden havuzunun kısa süre içerisinde hazır olacağını açıkladı.

Artık sadece bir kripto para ‘borsası’ olmayan Binance madencilik sektörüne de giriş yapıyor. Bunun duyurusunu bundan sadece birkaç gün önce yapan şirket çalışmalarını hızlı bir şekilde ilerletiyor.

Binance CEO’sunun paylaştığı bilgilere göre şirket şu anda aktif olarak madencilik yapmaya başlamış durumda. Hatta Binance’in havuzu hala beta aşamasında olsa da çoktan ilk bloğunu kazdı.

Binance CEO’su tarafından paylaşılan “ilk bloğumuzu kazdık” görüntüsü

Changpeng Zhao bu konuda yaptığı açıklamalarda şirketin komisyon oranının diğer tüm maden havuzlarından daha düşük olduğunu belirtmeyi unutmadı. 

Yakında Hazır

Binance’in maden havuzu şu an için hala beta aşamasında olsa da bu durum kısa süre içerisinde değişecek gibi görünüyor. Changpeng Zhao’nun paylaştığı bilgilere göre şirketin maden havuzu yakında herkese açık olacak.

Bu arada bu havuza katılmak isteyen madenciler şimdiden Binance ile iletişime geçebiliyorlar. Başvuruda bulunmak isteyen madencilerin bunun için Binance’e özel bir mail göndermeleri gerekiyor.

Zhao’nun “yakında hazırız” mesajı

.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment