Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Marj Ticaretini Test Ediyor

Dünyanın en önde gelen kripto para borsalarından birisi olan Binance’den yapılan açıklamada, platformun marj ticareti işlemlerini test ettiği belirtildi. İlk olarak Twitter’da paylaşılan görüntülere de, Margin adı verilen özel bir sekmenin olduğu görüldü. Bu sekmede ise ‘Marj ticareti daha yüksek kar getirebilir ancak aynı zamanda çok da risklidir.” ifadelerine yer verildi.

Bu paylaşılan ekran görüntüsü birçok kişi tarafından yorumlanırken, daha sonra da şirket yetkilileri, Tech Crunch’a bir açıklama yaptı ve bu sürecin gerçekleşeceğini doğruladı. Binance’den yapılan açıklamada, şu anda margin trading işlemlerinin beta aşamasında olduğu ve seçili bazı müşteriler ile yapıldığı belirtildi.

Son dönemde birçok hamle yapan ve bu hamleler ile ciddi oranda büyüyen Binance, kripto para sektöründeki etki alanını da her geçen gün biraz daha arttırmayı başarıyor. Projelerin token satışlarının gerçekleştiği Launchpad platformuna ek olarak kendi merkezi olmayan borsasını da açan ve aynı zamanda kendi Blockchain ağına da geçiş yapan firma, tüm bunların yanında bazı ülkelerde de kripto para itibari para tipi borsa hizmeti vermeye başladı.

Bu marj ticareti hamlesinin de, Binance müşterileri tarafından beğenilmesi ve platforma ek bir işlerlik ve kullanım alanı katması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment