Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Mobil Uygulamasına Marjin Ticaret Gelebilir!

Popüler kripto para borsası Binance’in mobil versiyonuna marjin ticaret özelliği gelebilir.

Şirketin CEO’su Changpeng Zhao bugün öğleden sonra kendi Twitter hesabından bir gönderi paylaştı ve borsanın mobil uygulamasıyla ilgili küçük bir ipucu verdi.

Binance geçtiğimiz gün içerisinde kendi mobil uygulamasını yeniden App Store’a kaydettirmişti.

Borsa kullanıcıları şu anda iOS cihazlarından borsanın kendi mobil uygulamasını indirip kolaylıkla işlem yapabiliyorlar.

Bu mobil uygulama genel olarak sıradan işlemler için kullanılıyor. Marjin ticareti gibi daha karmaşık işlemler yapmak isteyen kişiler masaüstü versiyona geçiş yapmak zorunda kalıyorlar. Ancak bu durum zamanla değişebilir.

Mobilden Marjin Ticaret

Twitter’daki bir kullanıcı bundan birkaç saat önce şirketin mobil uygulamasıyla ilgili olumlu bir yorum yaptı. Uygulamanın oldukça kullanışlı olduğunu söyleyen bu kullanıcı, yaptığı yorumun sonunda “mobil uygulamada da marjin ticareti yapılabilmesini” diledi.

Binance’in CEO’su bu yoruma son zamanlarda çok sık kullandığı bir kalıpla yanıt verdi:

“Ne dilediğine dikkat et.”

Changpeng Zhao’nun bu yorumuyla birlikte mobil uygulamaya marjin ticaret özelliğinin gelip gelmeyeceği merak edilmeye başladı. Pek çok kullanıcı Changpeng Zhao’nun bu yorumunun altına yorum yaparak marjin ticaret özelliğinin mobile kesin olarak geleceğini öne sürmeye başladı. Bu yorumlardan bir tanesi şu şekilde:

“Changpeng ne zaman ‘ne dilediğine dikkat et’ dese bilin ki o şey şu anda gelişim aşamasındadır. O yüzden dileğiniz gerçek olacak.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment