Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sunun Hikayesi Uydurma mı?

Binance CEO’su Changpeng Zhao kısa bir süre önce kendi sosyal medya hesabından bir gönderi paylaştı. Zhao bu paylaşımında kendi başına gelen bir olayı anlattı. Buradaki sorun ise pek çok kişinin Zhao’nun bu hikayesine inanmamış olması.

Zhao’nun Hikayesi

Kripto para dünyasının en ünlü isimlerinden biri olan Zhao geçtiğimiz gün akşam saatlerinde kendi Twitter hesabından bir gönderi paylaştı.

Genç neslin kripto paralara ne kadar fazla ilgi duyduğunu anlatmak isteyen Zhao’nun hikayesi şu şekilde:

“Bugün 14 yaşındaki biriyle ilginç bir olay yaşadım. Para hesaplarken USD kullanmayı reddedip Binance Coin’i kullandı. Yeni nesil DoğuştanKriptocu olacak.”

İnsanlar İnanmıyor

Changpeng Zhao karşılaştığı 14 yaşındaki kişinin USD bazında para hesaplamadığını, bu hesabı Binance Coin üzerinden yaptığını söylüyor. Ancak sosyal medyada kendisine gelen tepkilere bakacak olursak pek çok kişinin kendisine inanmadığını söyleyebiliriz. Kendisine gelen yorumlardan biri şöyle:

“Tebrikler Changpeng Zhao, Günün En Aptal Tweet’i Ödülü’ne aday gösterildiniz. Bugün 14 yaşındaki biriyle ilginç bir olay yaşadım. Para hesaplarken USD kullanmayı reddetti ve Pokemon parasıyla hesaplama yaptı.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment