Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Müjdeyi Verdi – ‘Her Ay En Az 1 Yeni Token’ Satışa Sunacağız

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 3 Ocak Perşembe günü yaptığı yeni bir duyuruda, daha önce piyasaya sürdüğü ancak devamını getirmediği Launchpad isimli token satış platformunu tekrardan hizmete sunacağını açıkladı.

İlk olarak 2017 yılının Ağustos ayında piyasaya sürülen Launchpad isimli platform, sadece iki token satışı gerçekleştirdi ve BREAD isimli proje 6 milyon dolar toplarken, GIFTO isimli proje ise sadece 3.4 milyon dolar toplayabildi. Platformun yaptığı açıklamaya göre iki token de saniyeler içerisinde kapış kapış satıldı. Platform, proje ekiplerinin daha çok katılım sağlaması için yeniden tasarlandı ve Binance tarafından yapılan açıklamaya göre ”blockchain projelerinin fon toplamasına yardım etmeyi ve onların kripto para ekosistemi içerisindeki erişimlerini arttırmayı” amaçlayarak yeniden aramıza döndü.

ICO ve token satış piyasasının mevcut durumu göz önüne alınacak olursa, Binance gibi bir platformun token satış platformunun tekrar piyasaya sürülmesi kesinlikle umut vaat edebilir.

Launchpad isimli platform, ”2019 yılının her ayında en azından bir yeni token satışı” yapacağını duyurdu ve ilk olarak BitTorrent ve Fetch.AI tokenleri ile satışa başlayacak. Kripto para borsasından yapılan açıklamada bütün Binance kullanıcılarının token satışına katılamayacağı ve ABD, Çin, Kore gibi ülkelerin de aralarında bulunduğu bir çok ülkenin henüz bu hizmetten yararlanamayacağı belirtildi.

BitTorrent‘in Tron tarafından satın alınmasından sonra yeni bir token ile piyasaya çıkacak olması, bir çok isim tarafından da eleştirildi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment