Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Önderliğinde Blockchain Projesine 10 Milyonluk Yatırım

Binance Labs ve CoinFund, Cosmos (ATOM) tabanlı akıllı sözleşme protokolü Neutron’un 10 milyon dolarlık finansman turuna öncülük etti.

Cosmos ekosisteminde faaliyet gösteren akıllı sözleşme protokolü Neturon, Binance Labs ve CoinFund önderliğindeki tohum finansman turunda 10 milyon dolar topladı.

CoinFund, Neutron’un blokzinciri yazılımının geliştirilmesine yardımcı olacak ve ekosistemi için büyümeyi teşvik edecek olan fonlamaya ortak oldu.

CoinFund’un baş yatırım sorumlusu Alex Felix finansman turu hakkında yaptığı açıklamada, katman-2 (L-2) alanında artan piyasa talebine önemli oranda karşılık vereceklerini belirtti:

Uygulama zincirleri ve L2’lere (Katman-2) yönelik piyasa talebi hızla artıyor. Bununla birlikte Neutron, görev açısından kritik araçlara olanak sağlarken aynı zamanda dünyanın en popüler ikinci akıllı sözleşme dili olan Rust’ı da destekliyor.

Geçtiğimiz mayıs ayında ana ağ lansmanı yapılan Neutron, Cosmos ekosistemindeki CosmWasm‘ı kullanarak akıllı sözleşmeler yazmak için tasarlandı. Neutron aynı zamanda geliştiricilerin Rust programlama dilinde kod yazmasına da olanak tanıyor.

Şirket finansman turunda 10 milyon dolar toplamasına karşım değerleme miktarını açıklamadı.

Binance’in yatırım kolu Binance Labs bugün yaptığı açıklamada, kuluçka programı kapsamında yatırım yapmak için 5 proje seçtiğini duyurmuştu

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!