Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, OTC Platformu da Açıyor

Kripto para sektörünün en büyük borsası olarak gösterilen ve son dönemde yaptığı hamleler ile ciddi bir şekilde hizmet ağını genişleten Binance’ten bir kritik hamle daha geliyor. Borsa yetkililerinin, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Binance’in şimdi bir de OTC platformu kurmayı planladığı ve bu sayede müşterilerine bir fiat para çıkış kapısı oluşturmak istediği ifade edildi.

Konuyla ilgili konuşan Binance kurucu ortağı ve Baş Pazarlama Müdürü He Yi, Çin Yuan’ına özel olması beklenen bu OTC platformu destekli çıkış kapısının önümüzdeki aylarda faaliyete geçmesini umduklarını söyledi.

Yi, Binance olarak bu hamle ile birlikte Çin pazarında daha iyi bir şekilde rekabet etmek istediklerini ifade ederken, Yuan çıkış kapısının da bu alanda ellerini güçlendireceğini söyledi.

Kripto para OTC platformları, Huobi ve OKCoin gibi diğer Çin merkezli borsalar tarafından da çok büyük bir şekilde kullanılıyor.

Bilindiği gibi Binance, şu anda bir de vadeli işlem platformu açtı. Bu platformda müşterilerine kripto para vadeli işlemleri sunan Binance’in, elde ettiği hacimler ise başlangıçlara göre oldukça ilgi çekici.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment