Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Pundi X Güncellemesini Destekleyecek

Kripto para borsası Binance, Pundi X ağında yapılacak güncellemeyi destekleyeceğini açıkladı. Borsadaki NPXS paritesi delist edildikten sonra, PUNDIX paritelerin eklenmeye başlayacak.

Pundi X, 30 Mart günü token arzında bir değişikliğe gidip her 1.000 adet NPXS için 1 adet PUNDIX dağıttı. Bazı kripto para borsaları, Pundi X’i artık PUNDIX ismiyle listelerken Binance’ten de bu yönde bir adım atıldı.

Yatırma/çekme işlemleri askıya alınacak

Binance, güncellemeyi desteklemek adına önce 3 Nisan’da NPXS/USDT tahtasındaki tüm marjin emirlerini iptal edip, pariteyi delist edecek. NPXS kullanıcıları, 5 Nisan günü Türkiye saatiyle 03:00’ten itibaren borsaya para gönderemeyecek / borsadan para çekemeyecekler.

PUNDIX ismine geçiş yapılabilmesi için 5 Nisan günü saat 07:00’de tüm NPXS pariteleri delist edilecek ve kullanıcılara kendi paylarına düşen miktarda PUNDIX dağıtılacak. PUNDIX/USDT ve PUNDIX/ETH işlemleri, 9 Nisan günü saat 07:00’de açılacak.

Binance ile birlikte Bithumb da PUNDIX güncellemesini destekleyeceğini açıkladı. Borsa, işlemlerin ne zaman açılacağına dair tarih vermedi.

CoinGecko verilerine göre PUNDIX, son 24 saat içerisinde %12’den fazla değer kazandı ve 8,47 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!