Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Sitesindeki 2 Milyar Dolarlık Bilgi Hatasını Çözdü

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binane, sitesinde yer alan 2 milyar dolarlık bir hatayı çözdü.

Binance’nin sitesinde yer alan bilgilere göre Binance Launchpool platformundaki Omni Network FDUSD havuzunda 6,37 milyar FDUSD’lik bir staking kapasitesi bulunuyordu.

Binance, Omni Network’ü geçen hafta 52. Launchpool projesi olarak tanıttı ve kullanıcıların OMNI token toplamak için 13 Nisan’dan itibaren BNB ve FDUSD stake edebileceğini duyurdu.

Kısaca FDUSD olarak bilinen First Digital, piyasaya Hong Kong merkezli First Digital Limited tarafından Haziran 2023’te sürülmüş bir stablecoin’dir.

First Digital’in sitesindeki resmi veriler, Binance’nin Launchpool platformundan farklı olarak FDUSD’nin dolaşımda sadece 3,97 milyarlık arzının olduğunu gösteriyor.

Binance, sorunun öğrenilmesinin ardından bir açıklama yaparak, “Sizi temin ederiz Launchpool sayfamızda stake edilmiş FDUSD ve BNB miktarlarının yanlış gösterilmesiyle ilgili sorundan haberdarız.” dedi ve sorunun giderildiğini duyurdu.

Borsanın Launchpool sayfasındaki güncel verilere göre stake edilmiş FDUSD’lerin toplam miktarı, yaklaşık 3,19 milyar düzeyinde.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!