Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Solana Tabanlı Meme Coin’i Listeleyecek: Fiyat Adeta Uçuyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, seed (tohum) etiketi ile Solana tabanlı meme coin’i listeleyeceğini duyurdu.

Binance 15 Aralık tarihinde resmi web sitesinden yaptığı duyuruda, Solana tabanlı meme coin Bonk’u (BONK) TSİ 15 Aralık saat 11.00‘de listeleyeceğini duyurdu.

Yaptığı açıklamada BONK yatırma işlemlerinin başladığını belirten Binance, çekme işlemlerinin listeleme saatinden tam bir gün sonra başlayacağını bildirdi. Binance, söz konusu listeleme ile birlikte yatırımcılara BONK/USDT, BONK/FDUSD ve BONK/TRY olmak üzere 3 farklı işlem çiftiyle alım-satım imkanı sağlayacak.

BONK, diğer kripto para birimlerine oranla daha riskli hareketler sergileyebileceğini ve yüksek volatilite içerebileceğini belirten Seed Tag etiketi ile piyasaya sürülecek. Ayrıca BONK’u listedikten 48 saat içerisinde ticaret botlarının aktif olacağı belirtildi.

Öte yandan BONK, 48 saat içerisinde izole marjin işlemlere yeni ödünç alınabilir varlık olarak eklenecek.

Binance tarafından gelen listeleme haberi ile meme coin fiyatı adeta uçuşa geçti. CoinGecko verilerine göre BONK fiyatı son 14 günde %620 yükseliş yaşadı. Bir gün içerisinde 2x yapan BONK, yazım esnasında 0,0002939 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!