Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Son Bir Haftada Uçuşa Geçen 2 Altcoin İçin Vadeli İşlemleri Başlatıyor

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, iki altcoin için sürekli vadeli işlemleri başlatacağını duyurdu.

Binance 21 Şubat Salı günü yaptığı resmi açıklamada, Stacks (STX) ve Cocos-BCX (COCOS) için 20x kaldıraca kadar USDT marjlı vadeli işlemleri başlatacağını bildirdi. Son günlerin en dikkat çeken altcoinlerinden olan STX, bir haftalık periyotta %150’ye yakın değer kazanırken COCOS, %218 artış yaşadı.

Yaptığı paylaşımda fonlama oranları, maksimum kaldıraç ve minimum işlem limitini belirten Binance, STXUSDT sözleşmesinin TSİ 21 Şubat 17.30’da ve COCOSUSDT sözleşmesinin aynı gün 17.45’te piyasaya sürüleceğini açıkladı. Ayrıca Binance, piyasa koşullarına bağlı olarak sözleşmenin detaylarını değiştirebileceğini söyledi.

Öte yandan Binance, açılacak işlem çiftleri için Binance USD (BUSD) kullanarak teminatlandırma yapılabileceğini açıkladı.

CoinGecko verilerine son 24 saatlik periyotta %18 değer kazanan STX yazım esnasında 0,0749 dolardan, Cocos %12,3 düşüşle 2,23 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!