Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Son IEO’sunun Çekilişini Tamamladı

Lider kripto para borsası Binance, Launchpad platformunda yapacağı son token satışı olan Harmony ile ilgili olarak yaptığı kura çekim işlemlerinin tamamlandığını duyurdu. Firmadan yapılan açıklamada, Harmony projesi için toplamda 16,666 adet biletin projeye yatırım yapma hakkı kazandığı açıklandı.

Binance’den yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”Binance Launchpad platformunda gerçekleşecek olan Harmony projesi token satışı için toplamda 16666 adet bilet, 12977 farklı yatırımcı tarafından alınmıştır. Bu da, toplamda 54076 adet bilet olduğu hesaba katılırsa, yüzde 30,82’lik bir yatırım yapma hakkı kazanma oranına tekabül etmektedir. Kurayı kazananlar, bilet başına 94 bin 503 adet ONE tokeni alacaktır ve bunlar, ilgili kişilerin bakiyelerine tanımlanacaktır.”

Binance, aynı zamanda bu kura çekiminin tamamlanmasının ardından ilgili projenin tokeni olan ONE’ın da, 1 Haziran tarihinden itibaren Bitcoin, Binance Coin, USDT, TUSD, PAX ve USDC’ye karşı trade edilmeye başlanacağını duyurdu.

Binance’in yaptığı bu token satışına başta Amerika olmak üzere, birçok ülke vatandaşı, regülasyon sıkıntıları nedeniyle katılmayı başaramadı. Bir önceki proje olan Matic’de de benzer bir şey olmuş ancak orada bilet kazanma oranı yüzde 58 gibi bir rakam olarak dikkat çekmişti.

IEO ve bilet alım sürecinin sona ermesinin ardından Binance Coin fiyatı ise 33,49 dolara geriledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment