Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Staking Platformunu Tanıttı! Hangi Kripto Paralar Desteklenecek?

Binance, temel olarak kullanıcıların belirli miktarda kripto parayı Binance bünyesinde tutarak belirli ödüller ve dağıtımlar elde edeceği staking hizmetini devreye soktu.

Binance ilk olarak NEO, ONT, VET, XLM, KMD, ALGO, QTUM ve STRAT’ın staking hizmetine dahil edildiğini vurguladı ve Changpeng Zhao konu hakkında yaptığı açıklamada staking hizmeti için kullanıcıların hiçbir şey yapmasına gerek olmadığını, borsaya yatırdıkları fonlarla normalde yaptıkları gibi alım satım bile yapabileceklerini dile getirdi.

Yeni platform kullanıcılara aylık ödüller de sunacak.

”Binance kullanıcıları sadece Binance’e kripto para yatırma ve bunları Binance bünyesinde tutma ile, aylık ödüllerin yanı sıra özel dağıtımlardan da faydalanacaklar.”

 

Kullanıcıların herhangi bir ağ düğümü kurmalarına, minimum staking miktarı ile zaman dilimini düşünmelerine veya başka bir teknik sorunu kafalarına takmalarına gerek olmadığını belirten Binance, aslında Coinbase’den sonra bu hamleyi atmış olabilir.

Coinbase geçtiğimiz Mart ayında kendi kripto para depolama platformu Coinbase Custody’nin Tezos staking hizmeti başlattığını duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment