Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mark Yusko: Bitcoin 5.000 Dolar Altına Düşse de Alın!

ABD ve Çin arasındaki ticaret savaşları Mayıs ayında zirve yaptıktan sonra yavaş yavaş bitmeye yüz tutmuş olsa da, önümüzdeki ay imzalanacağı kulislerde dolaşan anlaşma belki de rafa kaldırılabilir. Kripto para sektörünün tanınan isimlerinden birisi olan Mark Yusko da, ABD ve Çin arasındaki ticaret savaşlarına dikkat çekerek, Bİtcoin’in hala daha iyi bir yatırım olduğunu dile getirdi.

Morgan Creek CEO’su ve kurucusu Yusko, CNBC’nin Fast Money programında kripto para sektörü ile küresel ekonomiyi konuştu. Yusko, gelecek ay olası bir ticaret anlaşmasının olmayacağını ifade etti ve bu yüzden Bitcoin almaya devam edeceğini vurguladı.

Bitcoin 5.000’e İnse de Alın

Çin’in kendisine uygulanana yaptırımlardan sonra geri adım atmayacağını belirten CEO, Çin’in artık dünyanın en büyük üreticisinden tüketicisi konumuna geldiğini ve yaptırımlardan çok fazla etkilenmeyeceğini açıkladı.

Yusko küresel ekonomi yorumuna ek olarak sunucunun Bitcoin 8.000 dolar altına indi cümlesine, ”Bitcoin satın alın” ifadesi ile yanıt verdi. Sunucu daha sonra ”Bitcoin ya 5.000 dolar altına inerse?” sorusuna da ”yine Bitcoin satın alın” cevabı vererek lider kripto para birimine ne denli güvendiğini de kanıtlamış oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment