Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Sterlinle Yapılan İşlemleri Yeniden Açtı

Kripto para borsası Binance, Finansal Yürütme Kurumunun (FCA) açıklamaları sonrası askıya aldığı sterlin işlemlerini yeniden açtığını duyurdu. Birleşik Krallık’taki kullanıcılar paralarını çekebildikleri gibi borsaya banka ve kredi kartları ile para da gönderebiliyor.

Binance’in Birleşik Krallık’taki müşterileri, bu hafta içerisinde sterlin ile işlem yapamadıkları yönünde şikayette bulundular. Kullanıcılar, Faster Payments üzerinden borsaya para gönderemedi ve borsadan para çekemediler.

Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Faster Payments ağıyla yapılan işlemlerin dün itibarıyla yeniden açıldığını ve kullanıcıların banka kartıyla işlem yapmaya devam edebileceğini açıkladı.

Finansal Yürütme Kurumu, 25 Haziran’da yayımladığı duyuruda Binance Markets Limited’ın ülke içerisinde regüle edilmiş herhangi bir faaliyette bulunamayacağını açıkladı. Binance’in, bugün en geç mesai sonuna kadar kullanıcılarını FCA’nın bu duyurusu hakkında sitesi üzerinden bilgilendirmesi gerekiyor.

Binance’in Birleşik Krallık’taki müşterileri, bu süreç boyunca borsada işlem yapmaya devam edebilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!