Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Theta’yı Listeledi – Fiyatlar %35 Arttı!

28 Mayıs tarihinde dünyanın en büyük ve popüler çok uluslu kripto para borsalardan birisi olan Binance, kendi borsa platformunda Theta Token‘i [THETA] listelediğini duyurdu. Theta için sunulan THETA/BNB, THETA/BTC ve THETA/ETH ticari eşleşmeleri 29/05/2018 tarihi ve 07:30  [UTC] saati itibariyle işleme açıldı.

Theta token kendi bant genişliğini ve kaynaklarını Theta ağı ve izleyicileri için paylaşan kullanıcıları ödüllendirme üzerine kurulu bir sistem. Resmi internet sayfasından alınan verilere göre işlem ücreti 24 THETA olacağı belirtilirken, minimum çekme limitinin ise 48 olduğu ifade ediliyor.

Binance yakın zamanda EOS/BNB ve EOS/USDT ticari eşleşmelerini de açmış ve buna ek olarak Civic [CVC] ve Skycoin [SKY] isimli kripto paraları da platformunda listelemişti.

Koin bütün hafta boyunca 0.17 dolar seviyesindeydi. Anonstan sonra 0.24 dolar seviyesine çıkan Theta 30 Mayıs tarihinde 0.20 dolar bariyerini aşmayı başardı. Basın saatine göreyse 89. sırada yer alan token, son 24 saat içerisinde gösterdiği %34.91’lik artış ile 0,26 dolar birim fiyatı ve 163 milyon dolar toplam piyasa hacmine sahip.

Konu hakkında yorumda bulunan Tinashe Nyatanga:

”Gene dandik bir koin listelenmesi. Büyük ihtimalle listelenme ücreti olarak çok büyük miktarlar ödemişlerdir.”

Konuya tepki gösteren başka bir kullanıcı olan Jawad:

”Çok fazla berbat projeler listelemeye başladınız. Eğer kriptonun gelecekte de var olmasını istiyorsanız Particl gibi kaliteli projeleri listelemeye başlayın. Bütün kripto endüstrisi berbat projeler yüzünden parçalanmakta. Unutmayın ki eğer bu endüstri parçalanırsa sizin borsanız da ortada kalmayacak.”

Üst üste gelen listelemelerin ardından Twitter üzerindeki Binance taraftarları borsanın Odyssey [OCN] isimli kripto parayı da listelemesi konusunda yoğun bir baskı kurmakta.

Bakalım ilerleyen günler neler gösterecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment