Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Türkiye Genel Müdürü: Türkiye Kripto Paralarda Aktif Bir Rol Oynuyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez Türkiye’nin kripto paralar konusunda dünya çapındaki yeri ve önemine dair açıklamalarda bulundu.

Teknoloji ve İnovasyon Zirvesi‘nde yaptığı konuşma sırasında Dönmez, blockchain, web3 ve merkeziyetsizlik gibi konuların etkilerine değindi. Dijital cüzdanların merkeziyetsiz ekonomi için başlı başına bir devrim olduğunu ifade ederken, eğitim yolu ile sektöre yeni yeteneklerin kazandırılmasını ise önemsediklerinden bahsetti.

Binance’in Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez’in yaptığı konuşma sırasında özellikle Türkiye’nin kripto para ve blokchain konusundaki etkisi üzerine yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Türkiye’nin dünyada kripto para kullanan ülkeler arasında önde gelen bir konumda bulunduğunu, Metaverse ve NFT alanlarında özel sektörden birçok markanın yatırım yaptığının altını çizen Dönmez:

“Gelişmeler göz önüne alındığında, Türkiye’nin blokzincir konusunda proaktif bir rol oynadığını söyleyebiliriz. Türkiye’nin genç nüfusu, yüksek kripto para kullanımı ve yükselen inovasyon performansı, ülkenin blokzincir konusunda takip eden değil, takip edilen bir konuma gelebileceğini gösteriyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!