Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Türkiye’den Mastercard Müjdesi

Kripto para devi Binance geçtiğimiz son birkaç hafta içerisinde birçok farklı gelişmeye imza attı. Şirket WazirX’e yatırım yapıp Hindistan sektörüne, Binance KR’ı açıp Güney Kore sektörüne girdi. Binance ayrıca staking, lending gibi yeni ürünler geliştirdiğini ve CoinMarketCap’i satın aldığını açıkladı.

Gitgide büyüyen Binance şimdi özellikle Türkiye’deki kullanıcıları sevindirecek bir duyuru daha yaptı. Kullanıcılar artık Mastercard kartlarıyla işlem yapabilecekler.

İşlem Kolaylığı

Binance’in bugün yayınladığı duyuruya göre kullanıcılar artık Mastercard kartlarını kullanarak kolaylıkla kripto para satın alabilecekler.

Geçtiğimiz son birkaç ay içerisinde Türkiye’deki çalışmalarını hızlandıran Binance bu hamlesiyle yerli kripto para sektöründeki konumunu güçlendirmiş oldu. Bundan iki hafta önce Visa kartlarını destekleyen şirket artık Mastercard’ı da destekliyor. Yerli Binance kullanıcıları artık hesaplarına giriş yaptıktan sonra Kripto Para Al kısmına giderek kartlarıyla işlem yapabilecekler.

Binance’in bu yeni hizmeti yalnızca Türkiye’yi değil 18 farklı ülkeyi daha kapsıyor. Binance tarafından yapılan açıklamaya göre bu ülkeler şu şekilde sıralanıyor:

Türkiye, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Kolombiya, Endonezya, Brezilya, İtalya, Letonya, Meksika, Hollanda, Norveç, Polonya, Rusya, Slovenya, İspanya, İsviçre, İngiltere ve Ukrayna

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • mohamed chbaro
    Posted 03 Nisan 2020 - 14:20 14:20

    Merhaba,

    I am from Lebanon and have a Garanti Bank Mastercard credit card. Can I buy coins while living in Beirut?

    Tesekkurler

Leave a comment