Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Koronavirüs Kapan Ripple Kurucusu İyileşti

Koronavirüs kripto para ve blockchain sektöründeki isimleri de olumsuz yönde etkilemeye başladı. Görünüşe göre sektörün ünlü isimlerinden Chris Larsen da bu virüsü kapmış

Sosyal medya hesaplarını çok sık kullanmayan (Changpeng Zhao gibi isimlere kıyasla) Larsen, Kovid-19 kaptığını açıklamamıştı. Ancak kendisi birkaç saat önce bir açıklama yaparak bu virüsü kaptığını ve çoktan iyileştiğini duyurdu. Larsen’in hastalık sürecinin tam olarak nasıl geçtiğini bilemiyoruz. Galiba kendisi bu süreci dışarıya yansıtmak istemedi ve sessiz bir şekilde tamamladı.

Sektörün Önde Gelenlerinden

2012 yılında Ripple’ı kuran Larsen, 2016 yılına kadar şirketin CEO’luğunu üstlenmişti. Kendisi CEO’luk görevinden ayrılmış olsa da şirketin yönetim kurulunda görev almaya devam ediyor.

Chris Larsen günümüzde kripto para dünyasının en ünlü isimlerinden biri olarak kabul ediliyor. Bunun başlıca sebepleri arasında (Ripple’ı kurmuş olmasının yanı sıra), kendisinin en zengin kripto para kullanıcılarından biri olması bulunuyor.

Larsen şu anda 2 milyar dolardan fazla servetiyle sektörün en zengin isimlerinden biri olarak gösteriliyor. Kendisi bu servetini elbette zamanında kendi payına düşen XRP’lere borçlu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment