Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Türkiye’de Dolu Dolu Bir Ay Geçirdi

Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak gösterilen Binance kısa bir süre önce Türkiye’deki faaliyetlerine ağırlık vermeye başladı.

Şirket Binance Türkiye ile birlikte yerel kripto para pazarına çok hızlı bir giriş yaptı ve dolu dolu bir ay geçirdi.

Eylül Ayında Yaşananlar

Binance Türkiye 1-30 Eylül tarihleri arasında birbirinden farklı etkinlikler düzenledi ve Türkiye’deki kripto para kullanıcılarıyla çok daha aktif bir şekilde etkileşim kurmaya başladı.

Binance Türkiye öncelikle Türkiye’deki Binance takipçileriyle bir araya gelebilmek için 1 Eylül tarihinde İstanbul’da özel bir kahvaltı etkinliği düzenledi. Bu etkinlikte gerek yerel kripto para sektörüyle gerek marjin ticaret gibi alternatif ticaret seçenekleriyle ilgili önemli notlar paylaşıldı.

Binance Türkiye bunun yanı sıra iki farklı AMA etkinliği düzenledi. Band Protokolü ile ortak düzenlen etkinlik sonrasında kullanıcılar toplamda 600 dolar değerinde BAND dağıtıldı. Chiliz ile ortaklaşa düzenlenen AMA etkinliğinde de bir airdrop düzenlendi ve toplamda bin dolar değerinde CHZ dağıtıldı.

Binance yönetimi ayrıca 26 Eylül’de yaşanan ve İstanbul da dahil olmak üzere birkaç farklı şehri etkileyen depremin ardından Türkiye’deki kullanıcılara özel bir mesaj iletti. Binance CEO’su Changpeng Zhao, deprem yaşandıktan kısa bir süre özel bir video yayınladı ve depremden etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Binance Türkiye depremden iki gün sonra bir buluşma daha düzenledi ve bu etkinliğe epey yoğun bir katılım oldu. Binance Türkiye’nin tüm bu faaliyetleri sonrasında Telegram grubundaki üyelerin sayısında da ciddi bir artış görüldü. Binance Türkiye’nin şu anki hedefi Telegram grubuna toplamda 10 bin üye toplamak!

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment